#FullFredag!

Antalet personer som följer vårt kära lag på plats varierar ganska kraftigt till och från, vissa dagar levererar vi som sig bör men den sista tiden har vi tyvärr tenderat att svika på denna front. Vi ställer själva, med all rätt, höga krav på laget att prestera men för att kunna göra detta med riktig gott samvete behöver vi också var och en dra vårt strå till stacken.

Vi är nu mitt uppe i en kortare Allsvensk paus till förmån för landslagsspel men fredag 19/9 klockan 19.00 är det återigen dags för laget med den rätta färgkombinationen på tröjorna att spela. Kamraterna möter Gefle och det finns denna fredag inga ursäkter som är goda nog för att inte finnas på plats på Ullevi och bevittna matchen med egna ögon.

Vi vet själva hur bra vi kan vara när vi gemensamt anstränger oss och sluter upp tillsammans för laget vi älskar så se nu till att planera in dagen, köpa biljetten och sen övertala familjemedlemmar, kompisar och kollegor att göra det samma. Om alla som i dagsläget har biljett ser till att ytterligare en eller två närvarar så är vi snart där. Det blir roligare, bättre stämning och innebär med all säkerhet extra tändvätska för spelarna!

Mot ett fullsatt Gamla Ullevi!

Biljetter till matchen fredag 19 september kl. 19.00 köper du här.

Initiativtagarna bakom uppmaningen har ansträngt sig och här finner du en hemsida med ytterligare info och lite inspiration.

//Supras Göteborg