Mot guldet!

Omgång 23 kan när vi summerar den Allsvenska säsongen 2013 bli omgången vi tittar tillbaka på för att fastställa startdatumet på vad som förhoppningsvis blir Kamraternas guld-rush. Ett sent och fullkomligt förlösande segermål signerat Sam Larsson kombinerat med Helsingborgsförlust och AIK-kryss kan ha gjort söndagen till början på ett magiskt slut. Lägger vi där till det resultat som i detta nu gäller för matchen Malmö-Djurgården (ledning DIF!) så ser det minst sagt bra ut för Idrottsföreningen från Västkusten.

I skrivande stund har strax över 14.000 personer säkrat biljett till fortsättningen på resan som utgörs av det mest motbjudande Fotbollssverige har att erbjuda, nämligen AIK. Vikten av denna match behöver egentligen inte förklaras, ändå har vi gjort det förut och det tål att göras igen. Det är hemmaplan, det är guldspurt och det är AIK. Är det någon match vi ska samla alla krafter, prioritera bort alla annat som inte stavas blåvitt och verkligen fokusera till 110 % på att leverera på stan, läktaren och planen så är det denna matchen. Se till att stötta spelarna på plats och på samma gång påminna AIK om vilket miserabelt meningslöst lidande det kan vara att bege sig till Göteborg i tron om att man kan ta sig ett steg närmre ett SM-guld. De två faktum att vi kan ta ett stort steg närmare vårt nittonde SM-tecken och på samma gång förstöra för AIK är en kombination som gör att varenda Ängel kommer att vara på tårna.

Har ni inte köpt biljett så gör det omgående för att vara säker på att inte missa matchen!

Marsch:

Ultras Göteborg, Supras Göteborg och Brigaden uppmanar till marsch!

Måndagen 23/9 kl. 19.05 står AIK för motståndet. Därför uppmanar vi till marsch innan matchen. Kl. 18.00 ifrån Restaurang Vasastan (korsningen Viktoriagatan/Allén) utgår vi i samlad trupp mot Gamla Ullevi. Nu är dags att visa att Göteborg är vår stad och uppmanar alla att sluta upp! Ta gärna med er flaggor, halsdukar och allt för att färga marschen i blått och vitt. Vill man använda sig av pyrotekniska pjäser gör man det med sunt förnuft.

3a

Nu kör vi kamrater, mot tre poäng!

//Supras Göteborg