Enade för Kamraterna!

Det var ren och jävlig smärta tillsammans med en känsla av tomhet och uppgivenhet som fyllde kroppen hos många blåvita igår efter matchen mot Kalmar i och med insikten att det vi alla längtar så innerligt efter nu är ännu längre bort. Vi var redan innan gårdagens match beroende av att Malmö skulle tappa poäng i någon av de kommande matcherna, nu måste det ske i två. Känslan är att man vill skrika och bara lägga sig ner och dö.

Vi har dock en hel vinter framför oss som kan bli hur jävlig som helst. Då kan vi skrika, gråta och skälla på allt som är eländigt och bedrövligt. Innan dess har vi fyra matcher som skall spelas. Fyra matcher om andra-, tredje- och fjärdeplats. Om nationella och internationella cuper. Om ära och lite jävla stolthet. Och om ett nittonde SM-tecken. Vi har fyra matcher kvar att vinna, tolv poäng kvar att ta. Malmö har fem matcher kvar att spela och 15 poäng kvar att tappa. Den som inte är beredd att ge spelarna vinterledigt har inte heller någon rätt att själv ta ledigt. Som supporter till IFK Göteborg gör man allt annat än att vika ner sig! Vi ska se till att vara på plats och stötta spelarna och visa dessa att de har vårt fulla stöd i de sista fyra omgångarna. Spelarna ska känna hur vi finns där i jakten på allt vi jagar i form av titlar och placeringar och allt vi ska försvara i form av ära och stolthet.

På söndag beger vi oss till landets baksida för att stå upp för vår stad och för vårt lag. På plats, inte hemma i soffan, ska vi visa spelarna att vi hoppas och att vi tror. Vi ska precis som vid cupfinalen visa Djurgården att det inte är kul att ha Kamraterna på besök. Vi ska visa Malmö att vi inte överhuvudtaget tänker ge bort guldet. Vissa dagar är helt enkelt mindre roliga än andra, igår var en sådan dag. På söndag är det dock en ny dag och en ny match. Då ska vi tillsammans, på plats, sluta upp för laget och se till att allt som inte gick vägen igår faktiskt gör det då – på planen och på läktaren. Det är under de sista fyra matcherna vi kan visa vilket fantastiskt stöd IFK Göteborg har. Planera resor och boka biljetter omgående!

Enade för Kamraterna!

//Supras Göteborg