Manifestation hävd

I går kallades beröda parter från IFK, arenabefälet och reprensentanter från Ultras Göteborg in till ett snabbt möte för att diskutera situationen efter Häcken matchen. Tyvärr kunde ingen reprensentant från SG närvara vid mötet, men lät de ansvariga från UG tala för oss.

Vi är positivt inställda till att båda parter kunde sätta sig ner och diskutera fram en förhandlingsbar utgång inför dagens match. Kommandobryggan är slutsåld till dagens match och det kommer bli en utmaning att hålla gångarna rena. Men ansvaret ligger nu på oss att sköta detta istället för ordningsvakterna gör det. SLO Almgren och UG kommer ha huvudansvaret att trappan är ren, och vi ber er alla andra att hjälpas åt!

Innan nästa hemmmamatch kommer det hållas ett längre möte, där en utvärdering från dagens match kommer ligga till grund för det fortsatta arbetet.

Vi uppmanar alla att lägga senaste tidens konflikt åt sidan och fokusera istället helt på matchen.
Efter två raka segrar och poängtapp bland övriga topplag innebär det att vi återigen har hakat på guldstriden. Matchens betydelse i dag är oerhört viktig, dels för att sätta plastlaget på plats som sig bör hemma. Dessutom skickar vi dom ännu längre bort från guldstriden.

Vi vill också till sist uppmana alla att ta sig ner till Malmö nästa söndag! En jävligt viktig match återigen och det finns inga ursäkter att stanna hemma!